Fira del Bosc i cloenda dels 25 anys dels Gegants de Vallgorguina
Els Gegants de Vallgorguina han participat com cada any a la Fira del Bosc i de la Terra, aprofitant l'ocasió celebrem axis la cloenda del any geganter. Amb una cercavila per la fira i la ballada del ball que vàrem estrenar per la Festa Major de la Mercè.La colla ha volgut celebrar aquest aniversari conjuntament amb tot el poble de Vallgorguina que tan i va col·labora amb la creació i finançament dels seus Gegants, per això han estat presents en la majoria d’actes que al llarg del 2010 s’han celebrat a Vallgorguina.
La valoració a tots aquets actes es molt positiva ja que la gent ens ha respost molt massivament, especialment cal ressaltar la cercavila de la Festa Major per la gran quantitat de gent que hi va participar. Podem dir que en tots els actes relacionats amb els gegants hi ha hagut molta participació i des de la colla volem agrair a tothom que ens ha ajudat. No cal dir que en els ànims de la colla esta el continuar amb la tasca que be desenvolupant al llarg que aquets 25 anys i que te com a finalitat el que la Festa Major de Vallgorguina, ompli els seus carrers de una lluïda cercavila plena de Gegants.


Entra
Colla dels Geganters de Vallgorguina - Plaça de la Vila nº2 - 08470 Vallgorguina - Tel: 93 867 91 62 - acv.vallgorguina@gmail.com